Wat er in mijn qoukkabag zit

Ik heb een fantasche mooie qoukkabag en daar past best veel in. Ik heb alles wat ik elke dag meeneem op tafel uitgestald en er een foto van gemaakt.

  1. Linksboven aan dat zwarte kastje met de oranje knoppen, dat is mijn deur opener. Ik kan geen gebruik van een sleutel en dan is zo’n kastje erg handig, hij is ingepakt met ducktape omdat hij al een museum status heeft en ik de enige ben die dat specifieke kastje nog gebruik in ons flat. Kortom hij valt uitelkaar
  2. Daarnaast ligt mijn pasjeshouder, ik had de pasjes altijd los in het vakje van de voorste rits zitten en ik moest altijd alles eruit halen en dan viel de helft weer, dus dat was niet handig. als ik nu de houder open dan zie ik alle pasjes overzichtelijk en dat werkt sneller.
  3. Mijn o zo belangrijke IPhone, ik ga echt nergens naar toe zonder. ik zal later een blog schrijven wat ik allemaal met mijn IPhone doe en waarom ik voor die telefoon gekozen heb
  4. Dat grijze ding naast de IPhone in sleutelset voor mijn rolstoel, dan kan ik zelf losse schroeven aandraaien en kleine dingen veranderen.
  5. Daar onder ligt mijn victorinox zwitsers zakmes met allerlei functies, daar komt ook nog een blog over.
  6. Rechts daarvan staat een flesje handzeep, voor het geval ik ergens ben en ik niet bij zeep kan
  7. Dat witte boxje onderaan bevat mijn earpods, die vind ik handig als ik aan het telefoneren ben of muziek luister
  8. Dat zilveren pennetje is de stylus voor mijn IPhone.
  9. En dat rode ding is een tekenpen om teken van Wouter te halen

Dit zijn de dingen die ik elke dag bij me heb

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *